fredag 7. juli 2017

En sommerhilsen

Som Frøken Klippenberg vil jeg benytte anledningen til å ønske alle mine lesere en riktig god sommer. Sommer er tid for lek og rekreasjon. Nå skal vi bare elske til vi får gangsperr.

Aktiviteten hos Frøken Klippenberg blir spennende utover høsten. Allerede i midten av august kjører vi på med introduksjonskurs i BDSM. Jeg liker godt følelsen av å bli visualisert i lakk og lær av fremmede som tror at mine foredrag handler om meg selv. Det gjør de ikke. Mine foredrag er faglig forankret og sier ingenting om mine egne preferanser.

September stemmes igang med foredrag på Sexologifestivalen i Århus, Girltalk for ungdommer, utgivelse av bok og releaseparty som vil få både hæler og bobler i taket på en gang.

Barnehager har invitert meg inn for å snakke om barns seksuelle utvikling og om å møte seg selv i døra i møtet med barns seksualitet. Dette er viktige og morsomme tema både som mor og sexolog. Jeg og min lillesøster er også invitert til en folkehøgskole for å holde seminar om strikking og sex. En kombinasjon som hittil har vært ukjent for meg. Jeg kan ikke strikke, og hun har hatt to jomfrufødsler.

I oktober reiser jeg til København på Sexologifestival for å holde foredrag om regnbuefamilier, prinsessegutter og slemme nabomenn. Jeg har også blitt utfordret til å arrangere foredrag om balansekunst. Det finnes mye god livskvalitet i en sunn balanse.

Det er mye spennende aktivitet på gang. Men før høststormene innhenter meg for fullt skal tiden nytes, ikke ytes.

GOD SOMMER!!Hjemmeside:
frokenklippenberg.no