tirsdag 26. januar 2016

Okka sexolog (i-student)

Så var endelig tiden kommet. Tiden for å ta med seg lærdommen fra klasserommet i Danmark, ta med klemmen fra læreren som sa at jeg kom til å bli en god terapeut. Lærer skryt er alltid et godt tegn.

Instruksen var enkel, opprett virksomhetsside på facebook, få venner til å like og dele og opprett et nettsted. Done!

Så var det å spørre venner om tilbakemeldinger. Vennen i London mente at emailen var litt barnslig. magratis@hotmail.com har fulgt meg siden ungdomsskolen, men jeg aksepterte tilbakemeldingen og opprettet gmail. Tydeligvis mer profesjonelt. Venninnen i Nepal derimot lo godt når hun leste at en terapitime kan foregår som walk and talk, hun mente at ingen lengre turte å ta en liten svipptur i vannbassengene med meg fremover. Tenåringen er flau. Hver gang han ser fagbøker med overskrift som har med sex å gjøre sidestiller han dette synonymt med sinnsyk. Det er enklere for ham å tenke at moren er sinnsyk enn at hun studerer sexologi.

Oppveksten derimot har dannet et perfekt grunnlag for en god sexolog. Det er perfekt å vokse opp med foreldre som systematisk  underkommuniserer seksualitet og holder pute foran ansiktet når noen kysser på tv, eller mer drastisk bytter tv kanal om de tar skrittet lengre. Sånt skaper gode sexologer. Jeg var så nysgjerrig på alt som skjedde under den puten.

Med forventinger i taket, ny gmail og telefon fra lydløs lyd-på sitter jeg og venter. De danske studentene fullbookes. Dansker elsker sexologi til studentrabatt. Er det virkelig slik at danskene har tantrasex før frokost mens vi nordmenn både først må vente til det blir fredag, etter at vi har spist taco,  før vi velter oss sammen stappmette i sengen med lyset av?

Mens de danske studenter hjelper slitne mødre med lystproblemer og styrker kvinners seksuelle selvbilde sitter jeg her og venter. Mens de danske studenter hjelper menn med tidlig sædavgang og ereksjonsproblemer sitter jeg her og venter. Mens danskene kurerer pornoavhengighet og forebygger seksuelle problemer sitter jeg her og venter. Mens danskene inspirerer mennesker og parforhold som trenger en oppkvikker eller motiverer mennesker til å bevisstgjøre hvordan deres seksuelle livskvalitet kan toppes sitter jeg her og venter.

Venter på at nettverket til nettverket skal ta kontakt. La oss få gang på den lokale seksual patriotismen. Jeg er klar. Er du?

Drømmen er på plass. Frøken Klippenberg - Okka sexolog! I dette tilfellet kan også et samarbeid mellom kommunene være av interesse. Frøken Klippenberg - Dalane sexologen.