torsdag 1. juni 2017

Styrketrening

Hvordan finner man egentlig sin egen styrke når livet utfordrer og du ikke ser hvilket styrkeprogram du skal prioritere for å finne tilbake til ditt eget balansepunkt?

Og hvor henter man ut krefter når gjennomføringen av hverdagen fremstår som en umulig oppgave i seg selv?

Og hva kan man egentlig gjøre når man kommer til det punktet at man ønsker å gjøre seg så usynlig som mulig slik at ingen ser deg selv om det du trenger mest av alt er å bli sett mer en noen gang?

Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det som fort blir provoserende i det øyeblikket der du ikke forstår hvordan du kan ta det for å ha det bedre. I det øyeblikket hvor det hele tar mer enn det gir og du ikke har kommet til det punktet hvor du kan bruke dine erfaringer som en styrke. 

Når du står fast i labyrinten og ikke finner veien ut, hvordan finner man egentlig veien tilbake til seg selv?

Det kan ofte være lurt å smile, gi litt faen og undersøke krinkelkrokene i labyrinten du aldri ville sett om du ikke stod fast. Det er ofte i krinkelkrokene svarere ligger. Og det er ofte der du kan hente ut din egen styrke til å finne tilbake til en en tilstand du trives i. 

Det er mulig at svaret ligger i aksepten. Å akseptere det som er kan ofte være mer utfordrende enn å forandre det som ikke er.