tirsdag 27. juni 2017

Gavekortet

Jeg får flere hendvendelser fra folk som lurer på hvem et gavekort på sexologisk konsultasjon kan passe for. Svaret mitt er at det passer for alle.

Mange som hendvender seg til sexolog gjør det fordi de har seksuelle problematikker eller utfordringer de vil ha hjelp til å løse. Andre tar kontakt fordi de ønsker å bli inspirert i sin erotiske reise.

Noen trenger service til parforholdet, mens andre bare er nysgjerrige og har lyst på en prat rundt seksuelle tema som de er opptatt av. Mange av de jeg arbeider med har hatt seksuelle traumer som setter dype spor, og de ønsker hjelp til å komme videre. Uansett hvorfor du oppsøker sexolog skal du vite at dette er en seriøs profesjon hvor dine spørsmål blir tatt på alvor. Uavhengig av hva du har på hjertet.

De fleste av mine samtaler foregår på kontoret mitt. Noen foretrekker å ha samtalene hjemme. Er avstanden stor har jeg også klienter som bruker skype.

Gavekortet på sexologisk konsultasjon er for alle som har en seksualitet. Det vil si: ALLE!

https://www.bidra.no/prosjekt/regnbueskogens-hemmelighet--barnebok-om-kropp-kjønn-og-seksualitet/fe15872d-910e-41f2-b6f2-007b0403f4be